Servicecontract Basic*   - powered by vwd

Het Servicecontract Basic* is een must voor de ambitieuze belegger die Wall Street Professional optimaal en zorgeloos wil kunnen gebruiken. Want Wall Street Professional servicecontracthouders beschikken altijd over de nieuwste versie van de software en krijgen maximale ondersteuning en onderhoud van de software. Bovendien worden de koersen up-to-date gehouden d.m.v. 6 actuele koers-snapshots per dag van de complete EuroNext (aandelen, opties en futures) en een ruime selectie van indices, valuta's en rentestanden.

 Altijd de beschikking over bijgewerkte koersinformatie
Handelt u voornamelijk in EuroNext fondsen en heeft u voldoende aan koers-snapshots, dan is het Servicecontract Basic alles wat u nodig heeft om uw koersgegevens up-to-date te houden. Het ophalen en aanvullen van uw koersgegevens verloopt geheel automatisch.
Maar ook wanneer u gebruik maakt van andere koersleveranciers biedt het Servicecontract naast actuele koersen ook historische koersen. Hierdoor kunt u koersgaten die eventueel kunnen ontstaan door storingen of periodes van inactiviteit probleemloos aanvullen. Mocht u behoefte hebben aan streaming realtime of delayed koersen dan kunt u het Servicecontract Delayed of Servicecontract realtime afsluiten (vergelijk contracten)*.
 Altijd bij met de nieuwste versies van de software
De systeemontwikkelaars bij Keyword zijn altijd bezig om Wall Street Professional up-to-date te houden en te verbeteren. Als er een nieuwe versie beschikbaar is dan kunt u als servicecontracthouder deze direct downloaden en installeren. 
 Geen zorgen over systeemonderhoud
Met een Servicecontract krijgt u toegang tot de Wall Street Servicepack waarmee het fondsenbestand en informatietabellen automatisch worden bijgewerkt.
 Optimale ondersteuning via E-mail en telefoon
Servicecontracthouders kunnen met hun vragen en problemen aankloppen bij de Supportline van Keyword (tegen normaal telefoon tarief) of kunnen deze via E-mail aan de supportdesk voorleggen. Verder krijgen servicecontracthouders ook mailings met informatie en gebruikerstips.
 Korting op diverse (nieuwe) producten
Wanneer u als servicecontracthouder producten bestelt zult u vaak in aanmerking komen voor aanzienlijke kortingen.
 Wilt u meer (intraday) koersgegevens?
Overweeg dan ook het Servicecontract Power Use. Hiermee kunt u het bovenstaande pakket uitbreiden met koersupdates van Frankfurt en London, Eurotop 100, Commodities en historische intradaykoersen.
Wilt u streaming tick-by-tick koersen? Dan is het Servicecontract Delayed of Realtime beslist iets voor u.

Vergelijk WSPRO servicecontracten in tabel

Andere buitenlandse beurzen en extra realtime koersinformatie kunt u bijbestellen. Neem hiervoor contact op met Keyword.

* Prijs servicecontract basic is medio 2015 aangepast.