Servicecontract Power Use - powered by vwd

Het Servicecontract Power Use bevat dezelfde faciliteiten als het Wall Street Servicecontract Basic maar voegt een aantal extra mogelijkheden op het gebied van koersinformatie toe. Met een Servicecontract Power Use beschikt u namelijk over koers updates van de gehele EuroNext (EuroNext Amsterdam + Parijs + Brussel) incl. de Eurotop 100 fondsen en Commodities. Daarnaast heeft u ook de beschikking over de aandelenbeurzen van London en Frankfurt. Tevens kunt u historische intradaykoersen downloaden. 

 Koers updates van EuroNext Amsterdam, Brussel en Parijs. Incl. Eurotop 100 fondsen
Met het Servicecontract Power Use kunt u met een druk op de knop zowel actuele als historische koersen downloaden van EuroNext Amsterdam, Brussel, Parijs en de beurzen van London en Frankfurt. Incl. alle Eurotop 100 fondsen en Commodities (end-of-day).
 Historische intradaykoersen
Heeft u geen real-time dataprovider, maar wilt u toch op intradayniveau kunnen analyseren? Dan biedt het Servicecontract Power Use uitkomst. Want u kunt hiermee de historische intradaykoersen van de top 50 Nederlandse Aandelen plus de top 10 Internationale Indices tot 3 maanden geleden downloaden (met een interval van minimaal 1 minuut). Maar gebruikt u wel een real-time provider dan bent u er met dit contract zeker van dat in het geval van een storing de gemiste intradaykoersen eenvoudig aangevuld kunnen worden.

Vergelijk WSPRO servicecontracten in tabel