Wall Street Professional is het ultieme softwarepakket voor beleggers en traders. Wall Street Professional bied u geavanceerde beleggingstools die eenvoudig zijn in het gebruik! Een click met de muis is voldoende om te dagelijks te profiteren van dit beursinformatiesysteem. Wall Street Professional is weliswaar eenvoudig te bedienen, maar de mogelijkheden zijn bijna oneindig! Vele professionele technisch analisten vertrouwen dagelijks op de uitgebreide mogelijkheden van Wall Street. En waarom zou u met minder genoegen nemen?
 Wall Street Professional bestaat uit vier volledig geïntegreerde onderdelen:
 • Technische Analyse  
  Door de snelle grafische (MDI) interface kunt u tientallen grafieken, indicatoren en tekenobjecten razendsnel op uw scherm brengen. Natuurlijk ontbreken de laatste technieken op het gebied van de technische analyse, zoals bijv. parameter-optimalisatie en trading simulatie niet. 
  De indeling van het scherm kunt u helemaal zelf bepalen en opslaan per fonds. Alle indicatoren worden realtime bewaakt op aan- en verkoopsignalen en bij een doorbraak kunt u middels geluidssignalen of zelfs SMS berichten op de hoogte worden gebracht. Maar Wall Street Professional is meer dan technische analyse alleen.
 • Tradingsystemen  
  Een unieke Wall Street Professional feature is het ontwerpen van eigen tradingsystemen en indicatoren d.m.v. TA-script of Excel formules. Deze systemen en indicatoren kunt u tevens onderzoeken en backtesten voordat u met echt geld gaat beleggen. 
   
 • TA-script developer  
  In Wall Street Professional is ook de complete TA-script developer opgenomen. Met deze uitgebreide programmeertaal zijn snel  handelssystemen te ontwikkelen, te backtesten en te optimaliseren. Zelfs met Multi Timeframe en Multi Fonds functies!  Klik hier voor een demonstratie, hoe u TA-script  indicatoren kan toevoegen in Wall Street.
 • Koersinformatie  
  Alle voor u belangrijke koersinformatie wordt on-line weergegeven in uw eigen koersmonitoren. Ook als het gaat om optiekoersen en diverse optieberekeningen dan zijn deze via het geavanceerde optie-overzicht te zien. Wall Street Professional waarschuwt u onmiddelijk wanneer uw koerslimieten worden overschreden. 
 • RSS nieuws 
  Alle mogelijke RSS internet nieuwsfeeds kunt u in Wall Street automatisch inlezen. Bijvoorbeeld Reuters-nieuws.
 • Portefeuillebeheer
  Wall Street Professional beschikt over zeer krachtig portefeuillebeheer. Op ieder moment beschikt u over een actuele stand van uw portefeuille en het behaalde rendement. Het jaaroverzicht biedt u alle informatie om snel uw belastingformulier in te vullen. Net als alle andere overzichten kunt u de lay-out en kolommen zelf instellen.
Hierboven zijn de belangrijkste onderdelen van Wall Street Professional kort omschreven. Bekijk ook de volledige lijst met features of de Wall Street Professional folder in PDF formaat en overtuig uzelf over de veelzijdigheid van het programma.

 

 Wall Street Professional complete configuraties
Of u nu een actieve optietrader bent of een lange termijn aandelenbelegger, er is altijd wel een Wall Street Professional configuratie die bij u past. Wall Street Pro configuraties bestaan uit het complete softwarepakket Wall Street Professional, geleverd in luxe casette inclusief ringband handleiding. De software wordt geleverd inclusief 1 jaar servicecontract en updates. De verschillen in de configuraties zitten hem in de actualiteit en kwantiteit van de geleverde koersinformatie. Alle koersinformatie wordt direct aan u geleverd door de professionele dataprovider vwd-groep.

De configuratie "Wall Street Professional Basic" wordt geleverd met een Servicecontract Basic, waarmee u een krachtig systeem heeft dat 6 maal per dag de officiële EuroNext koersinformatie automatisch in Wall Street Pro inleest. Verder kunt u hiermee historische koersen downloaden zodat gemiste koersinformatie tijdens een vakantie of een periode van inactiviteit opgehaald kunnen worden.
De configuratie "Wall Street Professional Delayed" bevat een uitgebreider servicecontract  en geeft de actieve belegger meer (Intraday) informatie plus de koersen uit Parijs en Brussel. Dit uitgebreid servicecontract geeft namelijk ook toegang tot historische Intradaykoersen. Daarnaast levert de Delayed Internet Feed tick-by-tick en streaming koersen van alle fondsen op de EuroNext (15 minuten vertraagd)  plus vertraagde internationale indices.
Wilt u niets willen missen en bij al uw aan- en verkoopbeslissingen altijd op de eerste rij zitten? Dan is de configuratie "Wall Street Professional  Realtime" of het voordelige "Realtime Lite" alles wat u nodig heeft. Naast het uitgebreide servicecontract (power use) bevat deze configuratie ook een abonnement op de krachtige en betrouwbare Realtime Internet Feed. Hiermee krijgt u niet alleen tick-by-tick en streaming koersen van alle fondsen op de EuroNext volledig realtime, daarnaast levert deze feed ook de belangrijkste indices realtime, zodat u over alle belangrijke info beschikt.

Vergelijk WSPRO servicecontracten in tabel


In Wall Street is standaard ook een DDE datafeed service ingebouwd voor een universele koppeling met koersen van derden.

 Extra Wall Street Pro modules
Wall Street Professional is een zeer compleet en all-round beleggingspakket. Wat de technische analyse betreft levert het dan ook vele geavanceerde gereedschappen om uw fondsen te analyseren.
 

Met de module TA Reporter is het mogelijk om deze analyses volledig te automatiseren! TA Reporter scant de gehele markt op uw persoonlijke TA filtervoorwaarden en maakt complete rapportages van de markt. Verder wordt TA Reporter met voorgedefinieerde systemen geleverd, welke door ervaren analisten gemaakt zijn. Hiermee krijgt u met één druk op de knop objectieve koop- en verkoopadviezen!

Ook als het gaat om opties dan biedt Wall Street Professional de nodige gereedschappen. Zo zijn theoretische waarde berekeningen en de afgeleiden hiervan standaard beschikbaar. Maar wilt u meer halen uit opties en vooral combinaties hiervan, dan is Option Street het aangewezen gereedschap. U voert bijvoorbeeld uw eigen koersverwachting in voor een optiefonds en Option Street zoekt hier de optiestrategie bij met de statistisch grootste kans op winst!