Wall Street Pro versie 5

 

De nieuwe versie Wall Street Professional 5 zal dit najaar worden gelanceerd. In samenwerking met Lenz + Partners en vwd zal Wall Street voortaan in een prijsgunstige data-abonnement structuur worden aangeboden, waarbij gebruik van Wall Street Pro 5 op meerdere PC's is inbegrepen.  

De sterke punten van Wall Street Pro zoals  Technische Analyse, Portefeuillebeheer, Koersbewaking en TA-SCRIPT indicatoren zijn uiteraard gebleven!

O.a. datamanagement en de installatie zijn eenvoudiger gemaakt. Hierdoor is het veel gemakkelijker geworden om Wall Street op meerdere PC's te gebruiken.

Actieve Wall Street servicecontract houders krijgen hier automatisch bericht over.

Gebruikt u nu een Wall Street TA-module van een derde partij, een ander TA-pakket of heeft u een niet meer actief Wall Street serienummer stuur dan Keyword een mailtje via onderstaande link.

U krijgt dan binnenkort als eerste te horen hoe u de technische analyse van Wall Street Pro tegen een aantrekkelijk tarief (weer) kan gaan (of blijven) gebruiken.

Vermeld uw naam en het software pakket dat u nu gebruikt en eventueel uw niet (meer) actieve Wall Street serienummer (begint met NL).

Blijf op de hoogte over Wall Street Pro: 
Stuur e-mail naar office@keyword.nl

(Actieve Wall Street Pro servicecontract houders hoeven niets te doen en ontvangen sowieso automatisch bericht!)

www.keyword.nl

privacy